Inbjudan till Duvas vinterträff med temat maskininlärning och artificiell intelligens för att ligga steget före

Vi välkomnar dig torsdagen den 21 februari​ kl. 16.30 till en stund där Robert Lidberg på Duva delar med sig av våra AI-projekt under året varvat med konkreta exempel och vad ett data-drivet tänk innebär.

Maskininlärning och AI har varit ett verktyg för IT-branschen i några år, hur kan vi vidga användandet till andra branscher och minska komplexiteten så det blir mer tillgängligt?

30 minuter kompakt agenda

Föredraget med frågor och diskussion hålls kompakt och effektivt till 30 minuter. Vi finns kvar efteråt för vidare frågor.

  1. Introduktion till maskininlärning, data mining, artificiell intelligens och deep learning med artificiella neuronnät (faktiskt enklare än vad det låter)
  2. Maskininlärning-case och praktisk exempel som visar hur maskininlärning kan användas
  3. Tänkbara tillämpningar utanför IT-branschen, fritt inspel

Uppföljning

Efter träffarna mailar vi ut ett kort formulär där du skriver 3
tankar/insikter från kvällen som vi sammanfattar och skickar ut till samtliga deltagare.

Duvas syfte med träffarna

Företagsträffar som är två gånger om året vänder sig uteslutande till företag i Lidköping med omnejd och till dig i ledande eller högre befattning med drivkraft att generera nytta. I raskt tempo med konkreta exempel visar vi vad som är unikt för IT-branschen och ger insikt eller inspiration i hur ni kan implementera de olika delar på ert företag.

Träffarna har en viktig funktion för oss på Duva, i utbyte mot att vi delar med oss av vad som händer i den absoluta framkanten av IT-branschen vill vi ha din hjälp att vidga vårt synfält på samma ämne men från ditt branschperspektiv. Ni hjälper oss lyfta och vidga blicken var vi kan tillämpa våra kunskaper för att få så stor utväxling som möjligt, vår förhoppning är att våra träffar kan göra det samma för er. Win-win.

Jag hoppas vi ses!

Anmälan till Ulrika ulrika.pettersson@duva.se