BlocketAutomatic integration and synchronization to Blocket with XML or JSON

Duva är en integrationspartner till Blocket, vi kan automatiskt synkronisera innehåll till er Blocket-butik. För mäklare finns en färdig tjänst i prenumerationsmodell, det enda som krävs är en XML feed och en butik hos Blocket, när någon ändras i er feed synkroniseras ändringarna till er butik automatiskt. Tjänsten har inbyggd validering så felaktiga objekt inte kan publiceras.

Uppsättningkostnaden är 500€ och den månatliga avgiften 70€, avtalet löper då månad för månad. Vid 12-månadersavtal tillkommer ingen uppsättningskostnad.

Har ni en redan existerande Kyero länk (V3) kan vi använda oss av den. Ska ni utveckla en ny XML feed kan ni referera till denna exempelfil, eller Kyeros egna specifikation (https://help.kyero.com/estate-agents/xml-import-specification). Notera att följande fält är specifika för Blocket

Jonatan Jansson

Jonatan Jansson

jonatan.jansson@duva.se

Skräddarsydd integration?

Söker ni en skräddarsydd integration mot API kan vi hjälpa er med det, alla integrationer levereras i dag som en komplett lösning med förvaltning, support och drift på vår Kubernetes-plattform. Ni tar kontakt med Robert Lidberg för att inleda arbetet med att göra en egen integration.

Önskar ni själva göra integrationen kan ni göra det mot vårat Blocket-API.